Tipy na letní festivaly

fotka

Co by jste neměli zmeškat? Kde nemůžete chybět? Tady jsou odpovědi.

Co je zakladní kriterium, samozřejmě kromě kvalitního programu? Přeci, kde naleznete Indies Scope stánek s CD, vinyly, MC a jinými raritkami.  Letos na čtyřech tradičních festivalech můžete přijít za námi k našemu prodejnímu stánku, kde navíc budeme mít speciální prodejní akce a určitě vždy i zvláštníí nabídku pro daný festival. Budeme na festivalech Colours of Ostrava, Folkové prázdniny, Trutnov Open Air a Boskovice. Kromě těchto domácích festivalů přinášíme ještě tip na jeden zahraniční fesťáček. Tady to vše je, těšíme se na Vás!

 


Colours of Ostrava

 

 

je parádní festival, který se pro nás stal srdeční záležitostí. Letos v programu mají takové jména jako je Björk/ Kasabian / Rudimental / St. Vincent a další. A řadu let už mají kapely z Indies Scope na festivalu svůj prostor. Také letos jsme pro Vás společnými silami připravili na poslední den festivalu scénu Indies Scope. Letos budeme v neděli 20.7. na

Radegast Czech stage

14:45 Narajama
17:00 Zuby Nehty
19:30 Květy
21:45 Holden Caulfield

 

Která další kapela spolupracující s Indies Scope hraje na festivalu?

Kieslowski (18.7. - Radegast Czech Stage)
 

Program festivalu Colours of Ostrava: http://www.colours.cz/

 

 Folkové prázdniny

 

Folkové prázdniny v Náměšti nad Oslavou (25.7.-1.8.2014) -  těšte se na Glena Hansarda, Abavuki,Petera Lipu, Ivu Bittovou a další.  Folkové prázdniny jsou vlastně několik festivalů v jednom: vlastní hudební festival Folkové prázdniny (každý den z podvečera do noci), velký festival hudebních, tanečních, výtvarných a textových dílen Hnízdo múz, minifestival amatérských muzikantů „Open scéna“ (ve všední dny odpoledne), Dílny pro děti a také noční koncerty. A to vše v působivém romantickém prostředí náměšťského renesančního zámku s parkem a v samotném historickém středu města.


program "folkovek" ZDE


Boskovice 2015

 

22. ročník festivalu pro židovskou čtvrť – Boskovice 2014

23. ročník festivalu proběhne od čtvrtka 9. do neděle 12. července 2015. V Boskovicích vás opět čekají čtyři dny nabité letní atmosférou a bohatým programem s atmosferickými koncerty v "amfíku" pod hradem.

V Boskovicích 2015 hrají i kapely, které vydali svá alba u Indies scope:

Jana Vébrová (10.7.)

BraAgas (10.7.)

Amálka K. Třebická - Nešišlej! (10.7.)

Iva Bittová a Čikori (10.7.)

 a další

Program festivalu Boskovice 2015 ZDE

 

 

Trutnov Open Air

Hudební Open Air festival jehož historie začala již v letech osmdesátých minulého století. To zní hrozně, co? Ale vězte, že takhle velké setkání alternativních kapel nikde jinde v ČR neuvidíte. Indies Scope tam budou reprezentovat Čankišou, Ladě, ZVA 12-28 Band a další. Letošní hlavní hvězdou festivalu jsou The Prodigy.

Festival se koná 20.8. - 23.8. 2015

 program ZDE

 


Sziget festival

Jako bonus přidáváme tip na tento světový festival v maďarské Budapešti, festival který obdržel titul nejlepší evropský mainstream festival. Jedná o festival, na kterém hrají největší světové hvězdy a letos jsou to Robbie Willams, Florence & The Machine, Kings of Leon, Foals, Alt-J a řada dalších. Sziget festival navštěvuje  400 000 diváků a trvá celý týden. Nedá nám to a hrdě se hlásíme, že na festivalu jsou z ČR čtyři zástupci - Mydy Rabycad, Ghost of You, Divadlo La Putyka, ale také zde můžete potkat Lucii Redlovou. Festival se koná od 10.8. - 17.8.2014

 

kompletní program festivalu ZDE

 

 


To jsou naše tipy na festivaly, přijďte navštívit stánek Indies Scope, rádi uslyšíme Vaše názory a navíc máme pro Vás nachystané speciální akce.
 
 




Další zprávy

O NÁKUPU
© Indies Scope

IČ 105 34 181     /     Dolní Loučky 191     /     594 55  Dolní Loučky u Brna
×