obal alba

Hopetown

Holden Caulfield

Vlastní náklad / 2014
Žánry: pop, rock
HC201401
CD 224 Kč
MP3bitrate 256-320 kbps 99 Kč
FLACbezztrátová komprimace, MP3 přibaleny zdarma 149 Kč

O ALBU

Svěží mix syntezátorů a kytar nadějní Holden Caulfield představují na debutovém albu Hopetown. První regulérní CD, z dílny teď již zavedených pražských indie-popařů, se objevuje půl roku po úspěšném singlu  Save the World. Holden Caulfield na Hopetown podpořila řada hostů Michal Šupák (Charlie Straight), František Bořík (Mandrage), Boris Carloff, Ema Brabcová a další. Album uvede kapela v život na speciálním koncertě na konci září v pražském Rock Café.

První opravdová dlouhohrající deska vznikala necelý rok a kapela na ní spolupracovala s producentem singlu Save The World Arminem Effenbergerem a také Šmitym, který dostal na starosti částečně produkci, ale především výsledný mix alba. Vzhledem k tomu, jak dlouho kapela s vydáním debutu vyčkávala, dokud to nebude to pravé, určitě se od Holden Caulfield máme na co těšit. Koneckonců úspěch pilotního singlu, který kapela vydala před prázdninami, to jen potvrzuje.

Album Hopetown, čítající deset písní, pokračuje v trendu singlu Save The World a můžeme tedy očekávat mix syntezátorů a kytar. “Deska vznikala během posledního roku ve studiu Borise Carloffa, Šmityho domácím studiu a něco málo i ve studiu v Rápoticích na Vysočině, kam jsme jeli na úplně prvotní nahrávací seanci, takže prostě na mnoha místech", popisují práci na desce Holden Caulfield. Kapela již se singlem tvrdila, že by ráda do českého éteru přinesla svěží pop, který jim samotným zde chybí. "Hodně nás inspirují kapely jako Chvrches, The 1975, Foals a jim podobné. Vlastně jsme popová kapela, jen se snažíme k tomu přistupovat jinak než mainstreamové kapely v Čechách," přibližuje zpěvák, co můžeme od desky očekávat.

Desku Hopetown Holden Caulfield pokřtí 25.9. v pražském klubu Rock Café. “Křest debutové desky je pro nás hodně speciální chvíle, vnímám to jako velký zlom v životě kapely. Právě proto na křest připravujeme hodně překvapení, speciální vizuální zpracování show, hosty, myslím, že je na co se těšit!”, láká fanoušky na koncert frontman Holden Caulfield Martyn Starý.

Ke svému křtu si Holden Caulfield přivzali mladé I Love You Honey Bunny, kteří potěší všechny fandy Arctic Monkeys a podobných kapel, a také obnovenou brněnskou partu Professor Leopard.


SKLADBY

ukázka název stáhnout cena zdarma

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT Pop | Rock

obal alba

Květy

Střela zastavená v jantaru
Dostupné varianty
CD 254 Kč
MP3 99 Kč
FLAC+mp3 149 Kč
obal alba

Budoár staré dámy

Dobrou noc, světlo
Dostupné varianty
CD 254 Kč
MP3 99 Kč
FLAC+mp3 149 Kč
obal alba

Prouza

V tichosti
Dostupné varianty
CD 254 Kč
MP3 99 Kč
FLAC+mp3 149 Kč
obal alba

Frames a Glen Hansard

The Cost
Dostupné varianty
CD 225 Kč
obal alba

Okrej

Je to důvod
Dostupné varianty
CD 239 Kč
MP3 99 Kč
obal alba

Jarret

Jarret sobě
Dostupné varianty
CD 249 Kč
MP3 99 Kč
FLAC+mp3 149 Kč

BONUSY







O NÁKUPU
© Indies Scope

IČ 105 34 181     /     Dolní Loučky 191     /     594 55  Dolní Loučky u Brna
×